16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Policija će intenzivno kontrolisati vozače tokom vikenda

Policija kontrola – foto Boka News

Naredbom o izmjenama Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa, propisano, da će se zabrana putničkog međugradskog saobraćaja realizovati u vremenskom periodu od petka u 21 sat, do ponedjeljka u 05 sati, saopštila je Uprava policije.

Policija će u cilju sprovođenja Naredbe, kao i u prethodnom periodu, na ulazima i izlazima iz opština, vršiti detaljnu kontrolu učesnika u saobraćaju i kretanje dozvoljavati isključivo vozačima koji na to imaju pravo, na osnovu Naredbe, izuzetno u predviđenim slučajevima, uz obavezu posjedovanja propisane potvrde.

“U svim ostalim slučajevima, u odnosu na eventualne zloupotrebe ovih potvrda ili kršenje usvojene Naredbe i mjera Ministarstva zdravlja, biće preduzete zakonom propisane mjere i aktivnosti od strane službenika Uprave policije. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se upoznaju sa usvojenom Naredbom i da svoje lične i profesionalne obaveze prilagode nastalim uslovima, te da u komunikaciji sa policijskim službenicima doprinesu da se usvojene mjere i Naredba sprovedu na propisan način”, zaključuju u Upravu policije.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije