16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Policija otkrila ko je ubio Ukrajinku – ubica u bjekstvu

Interventna policija – foto Boka News

Policija traga za osobom za koju se sumnja da je ubila Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu, javlja RTCG.

Na osnovu svih prikupljenih dokaza utvrđeno je da se radi o osobi sa kojom je Lašmanova bila u emotivnoj vezi.

U okviru istrage ubistva Ukrajinke, čije je tijelo pronađeno u petak veče u stanu u kotorskom naselju Dobrota, policijski inspektori saslušali su više osoba u svojstvu građana među kojima je i otac mladića koji se sumnjiči za zločin.

Ko je bila Anastasija Lašmanova

Lašmanova

Prema nezvaničnim informacijama Lašmanova imala više ubodnih rana, a policiju je pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo.

“Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gde su istražioci zatekli jeziv prizor”.

Anastasija Lašmanova je bila direktorka kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je pre dvije godine kupila tivatski hotel Mimoza. Bila je i vlasnik hotelskog kompleksa Perla, tri restorana u Porto Montenegru i salona ljepote u Budvi, navode mediji.

U Crnu Goru je došla pre nekoliko godina i radila je kao konobarica.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

Zadorin je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

Najčitanije