10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Pomorski fakultet Kotor formira sopstvenu bazu pomoraca koji su diplomirali…

Pomorac – foto Pomorski fakultet Kotor

Pomorski fakultet Kotor u skladu sa modernom praksom među institucijama  visokog obrazovanja, preduzima intenzivne aktivnosti na formiranju sopstvene alumni baze svih kandidata koji su diplomirali na nekim od studijskih programa fakulteta, bez obzira da li su danas zaposleni na kopnu ili su pomorci.

Cilj formiranja baze je uspostavljanje konktakata sa svima vama koji ste stekli teorijska i praktična znanja na Pomorskom fakultetu Kotor i koji ste svoja znanja tokom vaših karijera i poslovnog angažovanja, sigurni smo, unaprijedili i osavremenili.

“Smatramo zato da će vaše stečeno radno iskustvo i primjena vaših znanja, kako na moru, tako i na kopnu,  uvijek dobro doći našim studentima i budućim pomorcima kojima ćete biti u prilici da se obratite. Takođe, namjera nam je da vas uključimo i  u organizovanje ili učešće na konferencijama, okruglim stolovima, projektnim i drugim aktivnostima koje često organizujemo i po čemu smo prepoznati u nastavnom i naučnom okviru.

Kako bismo vam  na najbolji način približili našu koncepciju cijelog ovog projekta i kako bismo isto započeli, pripremili smo anketu koju možete preuzeti preko linka: https://forms.gle/eeGujJZPzgzcFvbn7

Zahvaljujemo se na vašem vremenu i podršci i u uvjerenju da ćemo  ostvariti komunikaciju i sarađivati na najbolji mogući način” – saopšteno je sa Pomorskog fakulteta Kotor.

Najčitanije