23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Više od 100 biznis žena na konferenciji “Žene od uticaja: Vrijeme je za preokret”

Lazure

Regionalna konferencija “Žene od uticaja: Vrijeme je za preokret”, namijenjena ženama koje žele da oporave svoj biznis nakon pandemije, biće danas održana u hotelu Lazure u Herceg Novom.

Na konferenciji, koja će okupiti najuspješnije žene Zapadnog Balkana, biće razmijenjene poslovne ideje i iskustva, životne priče i konkretni načini za unapređenje i oporavak biznisa koji su u potpunom ili djelimičnom vlasništvu žena.

Direktorica Impact Instituta i organizatorka konferencije, Sanja Milosavljević, poručila je da je vrijeme da žene sebi budu na prvom mjestu i gledaju naprijed ka novim investicionim koracima.

Ona je dodala da su uspjeli da privuku najuspješnije žene regiona da upoznaju Crnu Goru, investiraju u domaće kompanije ili pozicioniraju svoje brendove.

– Više od 100 žena Balkana su ili stigle ili su u putu ka Crnoj Gori. Želja da sarađuju i rade na sebi jača je od svih izazova sa kojima se suočavamo kao region trenutno. Vreme je da sebi budete na prvom mjestu i gledate napred ka novim investicionim koracima – kazala je Milosavljević.

Na konferenciji će učestvovati direktorica Investiciono razvojnog fonda (IRF), Irena Radović, predsjednica Privredne komore (PKCG), Nina Drakić, direktorica za preduzetništvo u Privrednoj komori Srbije, Branislava Simanić, predstavnica Alter Modusa, Ana Kentera, izvršni direktor NLB banke, Martin Laberle, psiholog i biznis konsultant, Radoje Cerović, pedagog i psiholog Vanja Bokun Popović, regionalna umjetnica Nina Badrić i predstavnica Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Vanja Kljajević.

Učesnici konferencije će biti i predstavnica CMM Investment Groupe, Nataša Grdinić, Jasmina Janković iz Porche Leasing, Ana Radonjić iz Entext-a, Ljilja Pižurica iz Neregelie, Nevena Petković iz One Day Chartera, master Persolog trener Dragan Savić i operska diva Milica Raičević.

Najčitanije