20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Pomorski saobraćaj: Tužne slike svedoče o neozbiljnom i neplanskom djelovanju Vlade

Pomorski saobraćaj

Tužne slike kojima smo svjedočili proteklih par dana na trajektnom prelazu u Bokokotorskom zalivu  svedoče o neozbiljnom i neplanskom djelovanju Vlade u tehničkom mandatu. Te iste slike bjelodano razgolićuju  motiv munjevite “akcije” Vlade i JPMD, koji svakako nije kvalitetan i siguran  servis  građana, kaža se u saopštenju d.o.o Pomorski saobraćaj Herceg Novi.

“Trajekt koji je JPMD angažovalo u cilju potpore za šikanu i progon dosadašnjeg operatera je u takvom stanju da glisiranje Blaža Rađenovića zalivom, nažalost, može i tragično da se  završi!

Svakodnevne slike koje bilježe  korisnici   improvizovanog trajektnog prevoznika  koje se objavljuju po društvenim mrežama, potvrda su površne i improvizovane igre Države sa ozbiljnom djelatnošću koja sa sobom nosi velike operativne rizike!

Očito je, da je samo za jedan dan brod “Vasilije” izazvao lavinu panike u JPMD, koja će, zasigurno, dobiti još veći intezitet kad se “Vasiliju” pridruže dva brata po materi-dva putujuća groba iz bratske Hrvatske!

Trajekt – Lepetane – Kamenari – foto Boka News

Podsjećamo da smo u petak, 17 februara, pred kraj radnog vremena, dobili Odluku JPMD o raskidu ugovora i predlog da specificiramo ponudu za prodaju naših zaposlenih i naših trajekata. Rok za izjašnjenje utorak! Kao da treba da ponudimo pijačna robu koju  samo treba iznijeti na tezgu. Malo je reći sramota!

Ipak, i pored roka koji su sami odredili, ne čekajući naš odgovor, iz JPMD su “izbombardovali” javnost pozivajući zaposlene iz naše kompanije da “promijene klubske boje” i da se prijave za radno angažovanje.

Što se tiče zaposlenih, važno obavještenje:

Kompanija PS  raspolaze sa dovoljno sredstava, koje smo planski izdvajali , racunajuci i na ovakvu vrstu scenarija, tako da ne moraju da donose brzoplete odluke. Vrlo konkretno!  I u najcrnjem scenariju po kompaniju i njen biznis, Pomorski saobraćaj garantuje svojim zaposlenim najmanje 6 mjeseci mirnog sna. Zato, sa odlukama polako i promisljeno. Ponude preko portala i stampe nijesu garancija ozbiljnosti i odgovornosti.  Namjera prevare je vise nego jasna.

Pomorski saobraćaj, obavještava javnost, da neće voditi samo privredni spor sa JPMD. Itekako ćemo se baviti krivičnopravnom odgovornošću donosioca nasilničkih odluka  i da u tome nećemo zaboraviti ni evidentne  probleme sigurnosti plovidbe na moru”.

D.O.O Pomorski saobraćaj Herceg Novi

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije