14.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na sajmu nautike u Palma de Majorci

Palma de Majorka
Palma de Majorka

Kompanija “Adriatic Marinas” predstavila je svoj projekat Porto Montenegro – tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje, na 33. Internacionalnom sajmu nautike u Palma de Majorci, odnedavno specijalizovanom za superjahte (Boat Show Palma & Palma SuperYacht).

Ova četvorodnevna manifestacija koja se završava danas, jedna je od najvažnijih nautičkih događaja pred-sezone kada su u pitanju prezentacije superjahti, noviteti u nautičkoj industriji, ali i specijalističkih tehničkih usluga jahting mreže Sredozemlja.

“Kao dobitnici prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji Najbolja marina za superjahte 2015 koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), i ovogodišnji domaćini manifestacije Superyacht Rendezvous Montenegro, koja će biti održana od 2. do 5. jula, imamo potencijale da postanemo vodeća matična luka za najveće superjahte koje plove Mediteranom.”- istakao je menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro Bili Kaneljas, na svečanom koktelu za novinare koje je Porto Montenegro organizovao na sajmu u glavnom gradu španskih Balearskih ostrva.

Bil Kanjelas na sajmu u Palmi
Bil Kanjelas na sajmu

Na sajmu u Španiji, prezentovano je preko 3.000 nautičkih brendova i kompanija, što je za 75% više izlagača u odnosu na broj od prije tri godine. To pokazuje da ova nautička manifestacija uživa značajno povjerenje najuglednijih ljubitelja i aktera jahting industrije.

Najčitanije