23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro najbolja marina za superjahte na Jadranu

Porto Montenegro

Marina Porto Montenegro je dobitnik priznanja Superyacht Business Awards od strane prestižnog jahting udruženja Acrew, u kategoriji Najbolja marina za superjahte na Jadranu. Nosilac ove prestižne nagrade u kategoriji Najbolji jahting agent na Jadranu je tivatska agencija A+ Yachting koja primarno djeluje u marini Porto Montenegru, čime je satisfakcija još veća, s obzirom da zajedno i u sinergiji grade imidž najboljih ne samo na Jadranu već i Mediteranu.

Nagrade se isključivo dobijaju glasanjem od strane kapetana i članova posade brodova, čime se reflektuje da Porto Montenegro i A+ Yachting zbog svojih vještina i stručnosti uživaju povjerenje, globalne nautičke zajednice.

Zadovoljstvo je potvrditi i nagraditi izvanrednost u radu Porto Montenegro tima, i kroz nagradu Najbolje marine za superjahte na Jadranu. Sarađivati sa njima je privilegija. Čestitamo svima, istakla je izvršna direktorka Acrew-a Onno Ebbens.

Porto Montenegro je jahting destinacija za sva godišnja doba – marina je zanjujuće lijepa, mirna, čista i sadržajna. Gosti jahte uživaju u svim sadržajima nautičkog naselja (gastro i šoping iskustvo, događaji, umjetnički performansi, istraživanje destinacije), ali i posada (kalendar događaja za članove posade, tokom zime ski challet na Kolasinu, popusti, itd…). Apsolutno su nam dostupni svi servisi za održavanje ili popravku jahtni, sortirani otpad po svim ekološkim standardima mora, a PM tim je uvijek profesionalan i efikasan, ističe prva oficirka na jahti, Barbara Klerke, koja je jedna od onih koja je nominovala i glasala da marina Porto Montenegro bude najbolja marina na Jadranu.

Osvajanjem ove nagrade potvrđuje se, još jednom profesionalnost i sjajna usluga A+ Yaching agencije pod lidersvom vizionara Ajke Matijević, koji besprekorno pružaju svu podršku u operativnosti jahte i njene posade. Nastavite sa dobrim radom, superjahting industrija cijeni vašu profesionalnost, akcentovala je komercijalna i strateška direktorka Acrew-a Abi McGrath.

Najčitanije