18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro – Polo će se igrati i narednog ljeta

Polo ljeto 2019

Tim Porto Montenegra intenzivno radi na pripremi druge edicije lifestyle i sportskog događaja Polo u marini Porto Montenegro, koji je zakazan za avgust 2020. godine – polo spektakl zasigurno je događaj koji je obilježio ljeto u tivatskom nautičkom naselju, ali i na rivijeri – za dva dana više hiljada internacionalnih gostiju i Tivćana uživalo je na polo pop-up Areni, i ponijelo sa sobom sjajne utiske.

A life less ordinary koncept i moto načina života u Porto Montenegru sjajno se uklapaju u dinamičan kalendar događaja kojem će u narednoj godini, polo, zasigurno, biti lajtmotiv sezone.

Maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura, jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola, nije krio oduševljenje projektom i  ljepotama Crne Gore, a kada je čuo da je već zakazana sledeća edicija, dodao je: Porto Montenegro je jedno od najspektakularnijih mjesta na kojima sam ikad imao sreću igrati polo. Stvarno se nadam da ću se vratiti sljedeće godine.

Organizator događaja je Global Citizen Forum, a Polo in the Port je jedan od ključnih društveno – sportskih događaja ovog ljeta, koji je spojio sport svjetske klase sa predivnim okruženjem, sa pogledom na neke od najboljih jahti na svijetu.

Partneri prvog polo turnira u Porto Montenegru su bili: Arton Capital, Regent Porto Montenegro, Universal Capital Bank, Voli Motors, Plantaže, Petite Geneve / Rolex, Azimut Yachts, Beluga, La Martina, Boadicea the Victorius i Sunreef Yachts, koji su udružili snage kako bi obilježili ovaj događaj u marini.

Polo 2020. godine okupiće ponovo svjetske igrače, ali i internacionalnu i lokalnu publiku na pop-up areni, i biće to trodnevni spektakl u kojem će učestvovati lokalni umjetnici, folklorna udruženja, djeca iz škola, kao i druči aktivni članovi lokalne zajednice i partneri.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije