19.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro predstavljen u Londonu

Porto Montenegro - foto Boka News
Porto Montenegro – foto Boka News

Drugi internacionalni sajam London Yacht, Jet and Prestige Car Show, na kojem je kompanija Adriatic Marinas predstavila tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro, održan je prošle sedmice u Velikoj Britaniji.

London Yacht, Jet and Prestige Car Show zamišljen je kao nova manifestacija za imućnu klijentelu koju zanima luksuz – ove godine, u ponudi Sajma su se našle i posebno dizajnirane i izgrađene superjahte iznad 80 metara. Probrana imena iz svijeta superjaht industrije, avioindustrije koja proizvodi luksuzne biznis i privatne avione i helikoptere, te najprestižnija imena proizvođača brzih automobila,bili su izlagači u središtu britanske prijestonice i jednom od najvećih centara svjetskog biznisa.

U vrlo uskom prestižnom krugu izlagača, kompanija Adriatic Marinas bila je fokusirana na prezentaciju kapaciteta marine za superjahte, ali i nautičkog naselja sa svim sadržajima Regent hotela, luksuznih rezidencija, 64m dugog bazena u sklopu Porto Montenegro Jaht kluba, kao i brojnih događaja, zbog kojeg će Porto Montenegro i ovog ljeta nositi epitet omiljenog sidrišta za superjahte.

Velika Britanija je stabilno tržište, a biznismeni iz cijelog svijeta koji posluju preko britanske prijestonice su naši potencijalni klijenti. Interesovanje posjetilaca je bilo vrlo veliko, a pitanja su bila najviše fokusirana na benefite marine, rezidencijalnu ponudu, ali  Crnu Goru kao destinaciju – poručuje tim kompanije Adriatic Marinas koji je bio u Londonu.

Najčitanije