12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

„Porto Novosti“ – Jubilarni broj

Porto Montenegro
Porto Montenegro

Jubilarni, 30. broj mjesečne publikacije „Porto Novosti“, koji izdaje kompanija Adriatic Marinas- Porto Montenegro danas je stigao do čitalaca.

Svojevrstan mini-informator na četiri strane sadrži tekstove u vezi sa aktuelnostima u tivatskom nautičkom naselju i marini za superjahte, promoviše lifestyle, kulturne i sportske događaje na obali, predstavlja članove kompanije Adriatic Marinas, njihove profesije i uspjehe, ali informiše i o najnovijim akcijama društveno-odgovornog poslovanja kompanije u lokalnoj zajednici.

Ova publikacija koju uređuje PR i marketing tim Porto Montenegra, distribuira se u cijeloj Crnoj Gori, a namijenjena je gostima u naselju, crnogorskim turističkim organizacijama i poslenicima, hotelskim i ugostiteljskim objektima i njihovim gostima, ali i građanima Tivta.

Informator „Porto Novosti“ je besplatan, a njegov mjesečni tiraž je 2.000 primjeraka van sezone, odnosno 3.000 primjeraka tokom ljeta.

Radial tokom remonta u Bijeloj
Radial tokom remonta u Bijeloj

Inače, iako je glavna sezona još daleko, velike jahte i dalje dolaze u tivatsku marinu u koju je juče uplovila 48 metara duga motorna jahta „Radial“. Ovaj brod od 425 tona koji vije zastavu Kajmanskih ostrva, prethodno je bio na manjem remontu u Jadranskom broodgradilišđtu Bijela, a u Porto Montenegru „Radial“ ćem ostati do 1.aprila.

Najčitanije