23.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi – čarobne igre svjetla i zvukova za nezaboravnu prazničnu proslavu

Gosti i posjetioci Portonovog će, od 22. do 29. decembra, moći da uživaju u pravom laserskom, muzičkom i svjetlosnom performansu.

Tim Portonovi rizorta se i ove godine pobrinuo da svaki gost i posjetilac doživi jedinstveno praznično iskustvo. Od decembra svijetla u Portonovom su jača, ukrasi veći, a praznični duh, kroz Portonovi praznični bazar, dnevne koncerte i zabavu za svaku generaciju, ući će u svaki kutak rizorta.

Raznovrsni događaji i nesvakidašnje proslave, pružiće svima nezaboravno iskustvo.

“Centralni dio kompletne praznične priče u Portonovom je light show-u. Radi se o nečemu što do sad nije rađeno u Crnoj Gori i svake večeri, tri puta tokom noći, svi koji budu u Portonovom uživaće u jednom jedinstvenom performansu“, kazala je menadžerka za marketing i komunikacije u Portonovom, Adrijana Husić.

Pored „igre svjetlosti“ koju možemo vidjeti u Portonovom, Husić napominje da svi koji od 4. decembra pa sve do 9. januara posjete rizort mogu da uživaju u jedinstvenoj dekoraciji, koja je u Crnu Goru donijela duh velikih gradova.

„Pored toga, aktuelan je Portonovi Prazični bazar, dok nažalost zbog aktuelnih mjera nijesmo u mogućnosti da radimo nastupe na otvorenom“, podsjetila je Husić.

Ipak, kako je dodala, bogata ponuda restorana i kafića u Portonovom omogućava onima koji su zainteresovani da lijepo provedu praznike.

Husić je kazala i da hotel One&Only nudi zanimljiv program za goste, kao i doček Nove godine.

„Nadamo se lijepom vremenu kako bi uz poštovanje epidemioloških mjera radili i aktivnosti koje se dešavaju na otvorenom“, rekala je Husić.

Prema njenim riječima, raduje činjenica što gosti i posjetioci lijepo reaguju na sve ono što je pripremljeno u rizortu ove godine.

„Ponosni smo što Herceg Novi i Portonovi stavljamo na jednu svjetsku mapu kada su upitanju ovakve proslave, koje su jako bitne u kontekstu produžene turističke sezone“, navela  Husić.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije