13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi dovodi svjetska imena u Boku Kotorsku

Portonovi

Ljetnja sezona 2022. uveliko je počela u rizortu Portonovi u Kumboru. U proteklih nekoliko nedjelja, ovo mjesto okupilo je ljubitelje jedrenja i avantura na moru, budući da su obilježili otvaranje Portonovi Yacht Club-a, nakon čega su uslijedile dvije regate – internacionalna regatta EST105 na relaciji Bari – Herceg Novi i treća po redu Portonovi regatta “Bokeška ostrva”. Mnogi jedriličari iz Boke, ali i regiona, okupili su se i plovilima obišli sva ostrva u Boki, od Mamule do Sv. Marka. Osim toga, posjetioci su mogli da uživaju u koncertima, degustaciji vina i dobroj atmosferi u Portonovom tokom trajanja regate.

Pored toga, Portonovi će ovog ljeta biti jako atraktivan i ljubiteljima dobrog provoda I kvalitetne muzike. Tapasake Portonovi je otvorio seriju nastupa svjetski poznatih imena nastupom Mahmuta Orhana. Proglašen za jedan od najboljih beach klubova na svijetu od strane renomiranih modnih i lifestyle magazina, ovaj restoran japanske fusion kuhinje, poznat i po vrhunskim koktelima, tokom ljetnjih mjeseci ugostiće i Marka Najta, Hugela, Buraka Jetera, Saru Jo, Zoe Kida, Niku Turković, Angelinu i druge, garantujući provod svjetskog nivoa u Boki Kotorskoj, ali i na čitavom crnogorskom primorju.

Portonovi

Bogat program je već privukao mnogo gostiju u Kumbor. Tim Portonovog ističe da je veliki broj apartmana već izdat za period od narednih nekoliko mjeseci, a da i interesovanje za kupovinu nekretnina u okviru naselja sve više raste.

Portonovi

“Zaista smo se potrudili da ovog ljeta Portonovi zasija u svom punom sjaju”, istakala je Adrijana Husić, portparolka Portonovog. “Prva faza projekta je kompletirana, nudimo oko 218 stambenih jedinica raznih veličina za prodaju i izdavanje. Zanimljivo je i da nudimo već opremljene stanove u koje se kupci useljavaju svega par dana nakon potpisivanja ugovora, što je zaista jedinstveno u ponudi na crnogorskom primorju.”

Osim nastupa u klubu Tapasake Portonovi, rizort priprema za svakog po nešto, pa nas tako očekuju brojne vinske večeri, časovi joge na otvorenom, dječiji program, šahovski turniri, Mediterranean Sounds, Internacionalni Karneval, filmske večeri i još mnogo toga. Svi događaji će blagovremeno biti najavljeni na zvaničnim profilima Portonovog na društvenim mrežama.

Portonovi

Bilo da ovog ljeta planirate da sebi priuštite vrhunski odmor u luksuznom apartmanu ili vili, ili razmišljate o kupovini svog doma na moru, Portonovi daje bezbroj razloga da se nađe visoko na listi potencijalnih opcija.  Od garsonjera do vila, uz privatne bazene i bašte, gosti i vlasnici stanova okruženi su velikim izborom restorana egzotične kuhinje, kafića, prodavnica brendova visoke mode, a uz to imaju i prvi One&Only hotel u Evropi u okviru kog se nalazi medicinski spa Chenot Espace Wellness centar. Sve što je potrebno za savršen odmor u srcu Bokokotorskog zaliva, nalazi se u Portonovom.

Portonovi

Za više informacija o stambenim jedinicama pišite na enquiries@portonovi.com ili posjetite sajt https://portonovi.com/en/residences

Za rezervaciju smještaja pišite na stay@portonovi.com

Za informacije o predstojećim događajima pišite na events@portonovi.com i pratite sajt:  https://portonovi.com/en/journal

Za događaje u Tapasake club pratite: @tapasakeporotonovi

Najčitanije