21.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Posjeta predstavnika turističkih agencija iz Ukrajine

Predstavnici turističkih agencija iz Ukrajne

Predstavnici turističkih agencija sa tržišta Ukrajine borave u Crnoj Gori u periodu od 19. do 22. septembra 2020. godine. Riječ je o 12 turističkih agenata, među kojima je i vlasnica turističke agencije ALF Tours i počasni konzul Crne Gore u Ukrajini Olga Oleksienko.

Posjeta turoperatora iz Ukrajine realizovana je u organizaciji kompanije Luštica Development u saradnji sa turoperatorom ALF i hotelom “The Chedi Luštica Bay” u cilju promocije turističke ponude za sljedeću ljetnju turističku sezonu.

Pomenutu posjetu podržale su i Turistička organizacija opštine Tivat, kao i kompanija “Montenegro Submarine & Speedboats”, te je jučerašnji dan bio rezervisan za izlet brodom po Bokokotorskom zalivu, posjetu Gospi od Škrpjela i Kotoru, a nakon toga posjetu Bjelilima i poznatom lokalnom restoranu “Porto Bjelila”.ž

Sa tržišta Ukrajine posljednjih godina je zabilježeno značajno interesovanje za Crnu Goru i projekat Luštica Bay koji zbog lokacije, cjenovne konkurentnosti i moderne infrastrukture, privlači pažnju turoperatora, turista i gostiju zainteresovanih za nekretnine na crnogorskom primorju.

Najčitanije