11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

“(Po)stigni sve što želiš”: Dobrom organizacijom do ostvarenja ciljeva

Radionica – foto Opština HN

Više od 50 učenika hercegnovskih osnovnih i srednje škole učestvovalo je u radionici “(Po)stigni sve što želiš“, koju je u Velikoj sali Skupštine opštine Herceg-Novi danas držala Milica Vučinić, jedna od osnivačica portala za zapošljavanje “Jobzilla”.

Ova radionica je bila prilika da mladi nauče kako da naprave balans između privatnog i đačkog života i bolje organizuju svoje vrijeme, kao i da ovladaju metodama kojima, uz dobru organizaciju, mogu postići zacrtane ciljeve u dvogodišnjem periodu.

Radionica “(Po)stigni sve što želiš” organizovana je u okviru saradnje Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi i NVO Centar za omladinsku edukaciju na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).

Radionica – foto Opština HN

Projekat Evropska omladinska kartica – EYCA realizuje se u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstva sporta i mladih, a uz podršku i aktivno učešće Opštine Herceg-Novi, koja je obezbijedila nabavku besplatnih EYCA kartica i realizaciju programa neformalne edukacije na teritoriji grada.

Najčitanije