14.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Potpisan ugovor o prvoj fazi gradnje i uređenja trga u Krtolima

Radovići foto Boka News

Opština Tivat potpisala je sa firmom „Akropolis“ iz Nikšića ugovr vrijedan 63.668 eura sa PDV-om, za izvođenje radova na prvoj fazi izgradnje i uređenja centralnog trga u naselju Radovići.

„Akropolis“ ima rok od 70 dana od dana uvođenja u posao, da završi zemljane i betonske radove na uređenju trga u naselju koje je mjesni centar MZ Krtoli. Predviđeno je da se aktuelni sportski teren u centru Radovića, pretvori u trg pa će ovdje u sklopu prve faze radova biti završen iskop i betoniranje  temeljne ploče i površine novog trga, odnosno izgrađeni ogradni i potporni betnski zidovi.

Nakon okončanog žalbenog postupka, Tenderska komisija Opštine Tivat kao najpovoljniju, izabrala je ponudu kompanije „Tehno-gradnja“ iz Pljevalja koja će za 177.677 eura sa PDV-om, obaviti radove na sanaciji i adapratciji objekta JU Muzej i galerija, u komplekssu srednjevjekovnog ljetnjikovca Buća-Luković. Rok za izvođenje tog posla koji podrazumijeva detaljnu rekonstrukciju i obnovu objekta u kome se nalazi gradska galerija i kancelarije te JU, je 90 dana.

Izvor:S.L

Najčitanije