21 C
Kotor

Slušaj online radio

Praznična čarolija u Prijestonici: Svečano otvoren bazar “Novogodišnja priča”

Foto: Prijestonica Cetnje

Bazar „Novogodišnja priča u Prijestonici” svečano je otvoren sinoć na Dvorskom trgu uz brojna iznenađenja koja su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu pripremili za naše sugrađane i posjetioce.

Građani koji su se okupili da isprate svečanost uživali su u novogodišnjoj bazarskoj ponudi, a u uvodnom dijelu programa nastupili su DJ Nina i Rulas Quetzal, koji je priredio nezaboravni Fire show. Manifestaciju je uz vatromet simbolično otvorio dječiji hor iz Osnovne škole “Njegoš” pod dirigentskom palicom Andree Stanković.

Foto: Prijestonica Cetnje

Glavni dio večeri bio je spektakularni koncert regionalne zvijezde Nataše Bekvalac, koja je svojim nastupom i poznatim hitovima oduševila sve prisutne.

Naši najmlađi sugrađani pokazali su veliko interesovanje za dječiji program koji je otvoren ranije tokom dana na Balšića pazaru, gdje je postavljen karusel koji će, kao i klizalište na Dvorskom trgu, biti besplatan za korišćenje tokom trajanja bazara.

Foto: Prijestonica Cetnje

Program „Novogodišnje priče u Prijestonici” nastavlja se večeras od 19 časova, kada će na Dvorskom trgu Rulas Quetzal prirediti još jedan fire show, a kasnije će u muzičkom dijelu programa nastupiti DJ Shar i Nick Sax.

Foto: Prijestonica Cetnje

Bazar će biti otvoren za posjetioce do 08. januara 2024. godine.

Najčitanije