18 C
Kotor

Slušaj online radio

Praznične akcije članova Rotari kluba Kotor

Članovi Rotari kluba Kotor obradovali su i ove godine učenike integrisanog odjeljenja OŠ “Njegos” Kotor novogodišnjim paketićima koji su sadržali školski pribor i igračke prilagodjene uzrastu djece kao i  didaktički materijal za rad u kabinetu uručen nastavnici Danici Petković Ognjenović. Uz riječi zahvalnosti članove RC Kotor dočekao je i direktor škole Dragutin Šćekić. Ovu akciju podržala je firma Svicomm d.o.o.

U prazničnom duhu, kao znak pažnje i zahvalnosti za predan rad i neprekidnu borbu u protekloj godini, zaposlenima Doma zdravlja, Hitne pomoći i Opšte bolnice Kotor uručene su torte pripremljene u poslastičarnici “Cattarissimo” u kotorskom Starom gradu. Današnja akcija pozdravljena je osmijesima i riječima hvale a omogućio je član Rotari kluba Kotor Vujadin Krivokapić.

,,Brojnim humanitarnim akcijama u minuloj godini trudili smo se da u vanrednim okolnostima podržimo održiva rješenja za probleme sa kojima se lokalna zajednica suočava. U proteklih nekoliko mjeseci najviše smo se fokusirali na pomoć obrazovnom sistemu i zdravstvu koji funkcionišu uz velike izazove. Sve to zahtijeva posvećenost, kreativnost i viziju o čemu je u više navrata bilo riječi.  Poslednje dvije akcije u ovoj kalendarskoj godini dodatni su znak pažnje usmjerene ka lokalnoj zajednici sa kojom ćemo nastaviti da gradimo partnerski odnos”-poručuju iz Rotari kluba Kotor.

Najčitanije