15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Praznični bazar i raznovrsni događaji za sve generacije u Portonovom

Približava se kraj godine, period kada se nerijetko ”svode računi”, donose odluke, ali i vrijeme kada želimo sebe da nagradimo za sva dostignuća u proteklih 12 mjeseci. Idealno mjesto koje će vam „napuniti baterije“ i pomoći u toj namjeri je Portonovi.

Zimski morski šarm ovog elegantnog primorskog naselja vas neće ostaviti ravnodušnim jer ima sve što vam je potrebno za odmor, relaksaciju, ali i zadovoljenje svih čula.

U Portonovom ćete naći sve što vam je potrebno, jer je ovog decembra Portonovi postao najčarobnije mjesto u Crnoj Gori koje morate posjetiti.

Pitate se zašto? Evo nekoliko glavnih razloga:

Portonovi, od 3. decembra pa sve do 8. januara, nudi raznovrsne događaje za sve generacije. Od kreativnih radionica za najmlađe, preko muzičkih spektakla do zabava u barovima i restoranima u čitavom zdanju ovog bajkovitog mjesta.

Magični šou – Light, Laser & Sound Show je jedan od događaja koji ne smijete propustiti! Ova uzbudljiva instalacija će osvijetliti noćno nebo iznad rizorta od 14. do 18. decembra. Još jedan zanimljiv način da se doprinese prazničnom raspoloženju dok ovaj nezaboravni svjetlosni i zvučni šou uveseljava sve one koji se nađu na Portonovi marina trgu.

Portonovi Praznični bazar od 17. decembra 2022. do 08. januara 2023. sa sobom donosi nevjerovatne mirise i najbolje ukuse. Svi oni koji budu u ovom periodu na Portonovi marina trgu, moći će da kušaju različite delikatese, od kuvanog vina do medenjaka. Bilo da ste ljubitelj ribe ili mesa ili jednostavno ne možete odoljeti poslasticama kao što su slatke priganice ili palačinke, na marketu možete pronaći za svačiji ukus po nešto.

Sastavni dio praznovanja u Portonovom je muzički program koji će obilježiti i dane i noći. Kako uz hranu i kuvano vino sa Prazničnog bazara najbolje ide dobra muzika, zagrijavanje kreće nastupom poznatog crnogorskog sastava – grupe Perper. Jedna od asoacijacija na Boku Kotorsku jeste klapska muzika, pa 23. decembra 2022. u goste dolazi splitska klapa Šufit koja pjevati najpoznatije hitove dalmatinske muzike. Svakog dana, do kraja godine, gosti će uživati u nastupima poznatih bendova i DJ-eva.

Portonovi

“Bosanska Billie Holiday” Amira Medunjanin nedavno je očarala publiku u Herceg Novom i gošća grada od skala je ponovo 05. januara 2023. Nakon nje, na Portonovi Marina trgu će nastupiti Petar Grašo 07. januara 2023. čime će se i simbolično zatvoriti ovogodišnje praznovanje.

Godine 2020. Portonovi je nesvakidašnjom dekoracijom čitavog rizorta, u Crnu Goru donio duh velikih gradova. Pored zanimljivih figura koje su mamile i velike i male, u Portonovnom je organizovan niz događaja, radionica i predstava upravo za najmlađe.

Portonovi

Praznici su idealan period za posjetu Portonovom, ili boravak u rizortu živi sva četiri godišnja doba. Ove praznične sezone možete birati specijalne pakete smještaja u Portonovom, praćene raznim iznenađenjima.

Za više informacija o događajima kontaktirajte events@portonovi.com, a za specijalne ponude i rezervacije smještaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili+382 67 177 444.

Najčitanije