16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Prčanj – povrijeđen bračni par koji su motorom naletjeli na put koji je nakon radova djelimično asfaltiran…

Foto Boka News

Sinoć je na Prčanju došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđeni bračni par državljani Italije, koji su motorom naletjeli na dio puta na kome su ranije vršeni radovi, koji je ostao djelimično asfaltiran, pun rupa i nezavršen, na kome nije bilo saobraćajne signalizacije upozorenja da su radovi u toku.

Povrijeđenima je ukazana hitna medicinska pomoć a kotorska policija je obavila uviđaj.

Za sada nemamo informacija o zdravstvenom stanju ovog bračnog para.

U ovom dijelu Prčanja još u martu su počeli radovi prekopavanja puta u trupu radi polaganja nove cijevi kako bi spojili na vodovodni sistem kuću koja je u izgradnji.

Foto Boka News

Podsjećamo, tada su iz Iz Sekretarijata za investicije Opštine Kotor saopštili da će od 11. marta do 14. marta na priobalnom putu Muo – Prčanj – Stoliv doći do djelimične obustave saobraćaja u periodu od 23 do 6 sati ujutro, radi izvođenja građevinskih radova na povezivanju privatnog objekta na vodovodni sistem. Saobraćaj će se odvijati naizmjenično jednom saobraćajnom trakom u oba smjera na potezu od skretanja za Šarenu gomilu do kuća Brguljana.

Mještani ovog dijela Prčanja opravdano izražavaju nezadovoljstvo i ističu da su o ovom problemu više puta upozoravali lokalnu upravu ali da do danas ništa nije urađeno.

Izvor:M.M.

Najčitanije