20 C
Kotor

Slušaj online radio

Predsjednička jahta prenamijenjena u plutajući beach klub

Predsjednička jahta prenamijenjena u plutajući beach klub

Novi brod u vrijednosti od 5 milijuna funti, nazvan „kruzer u stilu jedinstvenog plutajućeg beach kluba“, porinut je uoči klupske sezone u Ibizi 2019. godine. Brod, nazvan „Funchal“, zaštićen je u transformiranoj bivšoj predsjedničkoj jahti koja je služila predsjedniku Portugala i trenutno prolazi kroz obnovu u iznosu od 4 milijuna funti.

Nakon dovršetka osigurat će 632 kreveta, uključujući opcije za morske, jednokrevetne i dvokrevetne kabine te predsjednički apartman koji može primiti do četiri putnika. Najveći suite apartmani mogu primiti 16 putnika u deluxe party kabini koja nudi privatnu palubu s hidromasažnom kadom i doručak.

Putovanja će se odvijati od kolovoza do listopada i brod bi se trebao vezati u gradskoj luci u Ibizi.

Očekuje se da će tim na recepciji pomoći gostima u stvaranju najboljeg rasporeda zabave na jedinstvenom plutajućem beach klubu. Svaki dan brod će isploviti na more s raznim zabavama, kao što su ekskluzivne: kazališna fešta El Teatro, party Champagne Charlies Brunch At Sea te nekim od najboljih DJ-eva na svijetu.

Ostale mogućnosti za zabavu uključuju kazališne izvođače, udaraljkaše i plesače Alma De Cuba popularne zbog svojih plesnih točaka u stilu karnevala u Riju i fantastičnih kostima.

Mnoštvo vrućih kupki i bazena pružit će nezaboravan odmor, a unutarnji i vanjski prostori za objedovanje raznovrsnim će ukusima zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

Najčitanije