5 C
Kotor

Slušaj online radio

Predsjednik opštine nagradio zaslužne policijske službenike u Tivtu

Prijem za sluzbenike policije

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović upriličio je danas prijem za policijske službenike Odjeljenja bezbjednosti i Stanice granične policije Tivat, Dražena Drobnjaka, Dejana Vujačića i Predraga Vukanića, koji su tokom godine na izmaku ostvarili izuzetne rezultate u radu i doprinijeli povećanju bezbjednosti građana i posjetilaca Tivta. Ovom prilikom predsjednik opštine im je uručio prigodne nagrade.

Prijemu kod gradonačelnika prisustvovali su Petar Rolović, načelnik Regionalnog centra bezbjednosti “Jug”, Miodrag Knežević, načelnik Odjeljenja bezbjednosti Tivat i Nebojša Tijanić iz OB Tivat, kao i Bojan Lalatović, šef stanice granične policije Tivat.

Predsjednik opštine prisutnima je zahvalio na izuzetnoj saradnji tokom 2023. godine. “Ostvarujemo blisku saradnju, što mi je posebno važno budući da je bezbjednost u samom vrhu prioriteta za lokalnu upravu grada koji važi za miran i siguran tursitički centar. Upoznat sam sa svim problemima koji tište zaposlene u tivatskom Odjeljenju bezbjesnosti, a to su neuslovne prostorije u kojima rade i visoke cijene zakupa stanova u Tivtu. Zato, sa vama želim podijeliti informaciju da su nacrtom budžeta Opštine Tivat za narednu godinu predviđena značajna sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za novi objekat policijske i vatrogasne stanice.” – istakao je Komnenović i najavio nastavak podrške, posebno u smislu iznalaženja sistemskih rješenja kako bi se prevazišli postojeći izazovi.

Prvi čovjek Regionalnog centra bezbjednosti “Jug” Petar Rolović zahvalio je gradonačelniku na podršci i saradnji, istakavši da je pomoć lokalne uprave u dijelu obezbjeđivanja materijalno-tehničkih sredstava, bila od izuzetnog značaja za rad OB Tivat. On je naglasio kako bi saradnja Opštine Tivat sa lokalnim Odjeljenjem bezbjednosti mogla biti primjer i drugim gradovima u Crnoj Gori.

Najčitanije