15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstava “Nečista krv” u nedelju, 19. septembra u Herceg Novom

Nečista krv, plakat

Predstava „Nečista krv“ pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja, na programu je u nedelju 19. septembra, u 19:00 sati u Dvorani Park.

Predstavu je režirao Jug Đorđević, dok je Tijana Grumić bila zadužena za dramatizaciju. Kako Nebojša Cvetković u svojoj kritici piše, njih dvoje su, zajedničkim snagama, izvukli esenciju romana Bore Stankovića i uspješno je smjestili na pozorišnu scenu.

Cijena ulaznice je 7 eura, a prodaja je organizovana na blagajni Dvorane Park od 9 do 12 i od 17 do 22 sata. Poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera je obavezno.

U predstavi igraju: Anđela Vlajković, Anica Petrović, Jelena Filipović, Kristina Janjić, Žetica Dejanović, Milena Stošić, Radmila Đorđević, Tamara Stošić, Aleksandar Mihajlović, Ninoslav Trajković, Nenad Nedeljković, Dragan Živković, Bojan Jovanović, Marko Petričević, Marko Nikolić i Dušan Tomić.

Podsjetićemo pozorište Bora Stanković godinama je redovno gostovalo u Novom, a Hercegnovsko pozorište je baš u Vranju osvojilo prve nagrade na tadašnjem saveznom festivaludramskih amatera Jugoslavije. Predstava Nečista krv prava je prilika za novi susret prijatelja i publike.

Izvor:RTHN

Najčitanije