23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavljanje novskih fakulteta srednjoškolcima 10. maja

Panorama Herceg Novi

Tri novska fakulteta biće srednjoškolcima predstavljena u petak, 10. maja u Srednjoj mješovitoj školi „Ivan Goran Kovačić“ od 12 do 14 sati.

Tokom programa, koji je organizovan u saradnji obrazovnih ustanova i Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, maturanti će imati priliku da čuju više o studijskim programima Fakulteta primijenjene fizioterapije koji je odsjek Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, odjeljenja Fakulteta za pomorstvo iz Bara i Fakulteta za menadžment iz Meljina.

Predstavnici fakulteta  govoriće mladima o načinu rada, upisu, studiranju, a svi zainteresovani moći će da postave pitanja.

„Cilj ove prezentacije je da mladima pokažemo mogućnosti za dalje obrazovanja i usavršavanje u svom gradu. Herceg Novi sada ima tri fakulteta koji nude različite mogućnosti, a 10. maja ćete moći na jednom mjestu da dobijete korisne informacije, podatke i kontakte“, najavljuje sekretarka za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo i poziva sve zainteresovane, a posebno učenike završnih godina srednje škole, da prisustvuju predstavljanju.

Najčitanije