18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavnici Porto Montenegra među 100 stručnjaka iz najvećih kompanija na forumu “Izazov 2022″

Danilo Kalezić – foto Porto Montenegro

Osmi po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2022 biće održan 12. i 13. aprila u hotelu Mona Plaza u Beogradu, pod sloganom “Rukuj brižno”.

Predstavnik kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro, Danilo Kalezić, Viši menažer za komunikacije, brend i događaje, govoriće na forumu “Planirati ono što nije moguće isplanirati”, a sa njim će se za okruglim stolom naći Milena Avramović Bjelica, Izvršna direktorka agencije Chapter 4 PR, Nina Elezović, Direktorka korporativnih komunikacija Coca – Cola, Svetlana Bunčić direktorka odeljenja identiteta i komunikacija Unicredit banke, Jelena Lešević, Direktorka marketinga MPC properties i Desanka Landauer, Direktorka marketinga Mcdonald’s Srbija.

Oni će, između ostalog, razgovarati o temama kako će izgledati tržište budućnosti, a kako nova normalnost za određene industrije? Da li je trenutni rast poslovanja realan ili ćemo posledice COVID-19 krize tek osetiti? Kako planirati neplanirane scenarije i na najefikasniji način iskoristiti resurse sa kojima raspolažemo? Kako predvidjeti krize i imati spreman plan djelovanja? Kako marketinške komunikacije staviti u svrhu “čuvara” biznisa?

Ove godine teme foruma biće, između ostalog, ko su lideri budućnosti, da li je kreativno liderstvo ključno za opstanak i rast kompanije, kako na najefikasniji način iskoristiti resurse sa kojima raspolažemo, kako pomiriti održivost i profit, kako društveno važne teme integrisati u brend strategiju i svakodnevnu komunikaciju, a “ne pasti” na klizavom terenu,

O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regionu govoriće predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Na ove i brojne druge teme govoriće preko 100 vrhunskih regionalnih stručnjaka iz najvećih kompanija i agencija, a koji su već potvrdili svoje učešće na forumu IZAZOV 2022.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, a koje ove godine organizuju kompanije Atlantic Štark, Bambi, Frikom, PepsiCo – Marbo Product, Naftna industrija Srbije, BASF, Grand kafa i Porto Montenegro.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije