23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Prezentacija „Zimske bajke” u regionu

Zimska bajka prezentacija

Nakon održane prezentacije novogdišnjeg programa u glavnom gradu Podgorica, Turistička organizacija opštine Tivat je svoj ovogodišnji projekat „Zimska bajka” predstavila i u glavnim gradovima regiona: Beogradu i Sarajevu.

Prezentacija u Beogradu je bila upriličena u vidu press konferencije organizavane u saradnji sa NTO i ambasadom Crne Gore u Srbiji u hotelu „Moskva” 14. novembra u prisustvu brojnih predstavnika medija i izvođača koji će tokom praznika nastupiti duž crnogorskog primorja. U toku svog boravka tivatski predstavnici su imali prilike svoj bogat program predstaviti i u šoping centrima Big i Ada Mall. – 15. i 16. novembra.

Novogodišnji program Tivta je plijenio pažnju kako neobičnim i originalnim dizajnom, tako i kvalitetnim izborom ovogodišnjih izvođača.

„Program koji širom regiona traje i najduže jeste povod da svako pronađe svoj razlog za #tivtovanje „Zimske bajke” koja uz bogato pripremljene sadržaje, fantastičnu gastro ponudu kućica, višednevni i najbolji program za najmlađe ali i za one starije, što sve skupa garantuje dobru zabavu i kvalitetno osmišljeno vrijeme u prazničnoj atmosferi koju Tivat nudi u predprazničnim i prazničnim danima. Za sve to se pobrinula lokalna TO u saradnji sa mnogobrojnim svojim partnerima” riječi su direktorice TO Tivat Gabrijele Glavočić, koja je dala brojne izjave prisutnim novinarima, kao i tokom gostovanja u emisiji „Šarenica” na nacionalnom javnom srevisu RTS-u.

Izjave za prisutne medije dali su i izvođači koje ćemo imati prilike vidjeti i slušati u Tivtu u narednom periodu: Aleksandar Milić – Mili i Leontina Vukomanović.

Zimska bajka prezentacija

U Sarajevu je promocija održana u hotelu “Swiss” 28. novembra u prisustvu brojnih novinara i izvođača. U toku press-a TO Tivat je u saradnji sa hotelom „Pine” počastila jednog izvučenog prisutnog novinara boravkom u pomenutom hotelu, koji će svoju nagradu iskoristiti tokom trajanja Zimske bajke. TO Tivat se pobrinula da uoči pomenute press konferencije adekvatno najavi dolazak Zimske bajke u Sarajevo, o čemu svjedoče i brojni članci i objave u nastavku.

http://www.gracija.ba/novost/20830/zimska-bajka-u-tivtu-2020

http://putuj.ba/zimska-carolija-u-tivtu-2020/

https://furaj.ba/novogodisnje-praznike-provedite-uz-zimsku-bajku-u-tivtu-2020/

https://www.ekskluziva.ba/zimska-bajka-u-tivtu-2020/345674

http://www.ladiesin.ba/2019/10/novogodisnje-praznike-provedite-uz-zimsku-bajku-u-tivtu-2020/

https://bhrt.ba/vikend-vidikovac-26-10-2019/

Najčitanije