23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Primorje dobilo još jednu IDEA prodavnicu

Boravak na crnogorskom primorju od danas biće bogatiji i ispunjeniji za još jedno mjesto dobre kupovine. Riječ je o novoj IDEA prodavnici koja je otvorena danas u Tivtu, u ulici Kalimanj bb.

Nova Idea prodavnica u moderno uređenom prodajnom prostoru od gotovo 250 kvadratnih metara nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih namirnica, a za profesionalnu i ljubaznu uslugu kupaca svakodnevno će se brinuti zaposleni Idee. Na odeljenju „zelene pijace“ svi kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće, a iz ponude svježe hrane posebno ističemo odeljenje delikatesa i pekare sa uvijek svježim pecivom. Pored svakodnevnih prehrambenih proizvoda kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, hemije i još mnogo toga.

Pored bogate i kvalitetne ponude svakodnevnih namirnica, na dan otvaranja IDEA je, kao i uvijek, pripremila iznenađenja i pogodnosti, pa prvih 200 potrošača danas očekuje poklon, a svaka 30-a kupovina je gratis. Dok sutra, 21. avgusta, svaki račun preko 10 eura uz Super Karticu donosi dodatnih 100 bodova.Radno vrijeme nove IDEA prodavnice je od 7h do 22h svakog radnog dana i subotom.

IDEA Tivat

Kompanija Mercator-CG nastavlja sa ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže. Ostvarivanjem planirane strategije, Idea je do danas otvorila više od 120 maloprodajnih objekta širom Crne Gore.

Najčitanije