15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Princess Cruises obustavlja globalne operacije na 60 dana

Princes-Cruises

Princess Cruises najavio je kako će na svojih 18 krstarećih brodova 60 dana obustaviti globalne operacije zbog korona virusa.

Iz tvrtke su objasnili da je suspenzija bila korak iz opreza. Predsjednik Princess Cruisea Jan Swartz objasnio je da će “izbaciti našu flotu od 18 brodova iz službe i resetirati okolišne uvjete na brodu”. Vijest je putnicima objavio na Twitteru u kratkom videu. Rekao je: “U interesu da učinimo ono što je ispravno i podupiremo naše temeljne vrijednosti, sa žaljenjem najavljujem 60-dnevnu stanku za naše globalne brodske operacije Princess. “Ovo je možda najteža odluka u našoj povijesti, jer razumijemo nevjerojatan utjecaj koji ima na bezbroj ljudi – naše goste, preko 100.000 savjetnika za putovanja i poslovne partnere na svim destinacijama koje posjetimo. Sve koga smatramo dijelom naše globalne obitelji.

“Izvući ćemo našu flotu od 18 brodova iz upotrebe i resetirati okolišne uvjete na brodu, uključujući sva sjajna učenja svjetskih stručnjaka za javno zdravstvo poput Svjetske zdravstvene organizacije, američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti i japanskog ministarstva za Zdravlje. “Također će pružiti vrijeme našem timu da preusmjeri našu pažnju na pružanje najboljih usluga i mogućih iskustava.”

Što to znači za putnike?

Tijekom svoje izjave, predsjednik tvrtke objasnio je i što znači putnicima koji su trenutno na plovidbi Princess Cruises. “Gosti koji su trenutno na krstarenju koje će se završiti u narednih pet dana nastavit će ploviti kako je i očekivano do kraja krstarenja, tako da nećemo poremetiti njihove aranžmane za daljnje putovanje. Trenutna putovanja koja su u tijeku i traju nakon 17. ožujka bit će završena na najpovoljnijem mjestu za naše goste.”

“Nudit ćemo izdašnije buduće cruise kredite za sve goste čije su rezervacije na tim novo otkazanim putovanjima. To se može iskoristiti na bilo kojem putovanju do 1. svibnja 2022.”

Najčitanije