13.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Privremeno obustavljena plovidba broda MSC Magnifica

MSC MAGNIFICA

MSC Cruises u četvrtak, 5. novembraa 2020. godine najavio je da će zbog trenutne situacije u Francuskoj i Njemačkoj uzrokovane pandemijom, radi koje su uvedena značajna ograničenja putovanja za putnike s navedenih tržišta, privremeno obustaviti daljnja krstarenja broda MSC Magnifica.

Privremena obustava odnosi se na krstarenja od 8.11. do 18.12.2020., a Francuska i Njemačka su dva ključna tržišta za 10-noćno krstarenje ovog broda istočnim i zapadnim Mediteranom uz obilazak destinacija u Italiji, Grčkoj i Malti.

Istovremeno, MSC Grandiosa će produžiti plovidbu svojim trenutnim itinerarom i na sljedeću godinu. Perjanica flote kompanije nastavit će nuditi svoj 7-noćni itinarer zapadnim Mediteranom s ukrcajem u Genovi, Civitavecchiji, Napulju i Palermu te s pristajanjem u Valletti (Malta) sve do 27.03.2021.

Dodatno, na brodu MSC Grandiosa će biti uvedene nove mjere u sklopu postojećeg sveobuhvatnog zdravstveno-sigurnosnog operativnog protokola MSC Cruisesa koje, između ostalog, uključuju i dodatno testiranje za sve putnike sredinom krstarenja (povrh postojećeg univerzalnog testiranja prije ukrcaja).

Zdravstveni i sigurnosni protokol MSC Cruisesa je od samog početka osmišljen kako bi imao sposobnost prilagodbe razvoju pandemije na obali radi osiguranja najbolje moguće zaštite za goste, članove posade i zajednice koje se posjećuju. Dodatne mjere su aktivirane tijekom protekla dva tjedna na dva broda kompanije koja su trenutno u plovidbi.

/Izvor i foto: MSC Cruises/

Najčitanije