14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Priznanje za Porto Montenegro Jahting Klub

Bazenski komleks Porto Montenegro
Bazenski komleks Porto Montenegro

Bazenski kompleks Porto Montenegro Jahting Kluba u Tivtu postao je član prestižne globalne asocijacije najekskluzivnijih restorana i klubova svijeta – World’s Finest Clubs® . Nakon noćnog kluba Platinum, PMYC je tek drugi član iz Crne Gore koji uživa status najboljih predstavnika industrije zabave i turističkih proizvoda svijeta.

Svečana dodjela ovog prestižnog priznanja zakazana je za srijedu 29. jun u 19 sati a dodjeli će prisustvovati i direktor World’s Finest Clubs® , David Huels (Dejvid Hjuels).

Članovi Porto Montenegro Jahting kluba, svjetska nautička klijentela, rezidenti naselja i njihovi gosti, mogu da uživaju PMYC kompleksu čiji je zaštitni znak 64m dug infinity bazen, sa elegantno postavljenim ležaljkama, plažnim krevetima i baldahinima uz ivice bazena, sa kapacitetima za 188 gostiju. PMYC bazen je ovog ljeta uvršten, od strane renomiranog magazina „Hero & Leander“, na listu najljepših bazena svijeta, pa nije iznenađenje da je ovaj svojevrsni hot-spot, koji se nadnosi nad morem, savršena lokacija za ljubitelje plivanja, dobre usluge i osvježavajućih koktela. Uz bazen, svi posjetioci mogu degustirati delicije mediteranske kuhinje na privatnoj terasi namijenjenoj gostima PMYC restorana.

Finest World Clubs je ekskluzivna platforma i mreža koja trenutno broji 228 svjetskih najelegantnijih klubova i restorana, koji se svoje mjesto zaslužili sa najvisočijim kriterijumima koncepta, usluge, dizajna, ali primarno “X” faktora atmosfere u ugostiteljskom proizvodu.

Najčitanije