21 C
Kotor

Slušaj online radio

Proglašeni pobjednici druge akcije “Boje i mirisi novskih đardina” (FOTO)

U organizaciji TO Herceg Novi uspješno je završena druga akcija ” Boje i mirisi novskih đardina”.

Tročlana stručna komisija koju su činile Milica Berberović, Vanja Spaić i Jasmina Ivović, izabrala je najbolje učesnike u dvije kategorije, najljepši vrt/bašta i najljepši balkon/terasa.

Prva nagrada u iznosu od 200 eura u kategoriji najljepši vrt/bašta pripala je Milki Vučinović iz Kamenara, drugo mjesto i nagrada u iznosu od 150 eura pripala je Liliiji Nikitinovoj a treća nagrada prema kriterijumima komisije u iznosu od 100 eura dodjeljena je Riti Jakobsen iz Herceg Novog.

Boje i mirisi novskih đardina
U drugoj kategoriji najljepsi balkon/terasa, prva nagrada u iznosu od 150 eura pripala je Jovanki Peruničić sa Tople, drugoplasirani je Branko Radojević iz Igala i njemu je pripala nagrada od 100 eura a na trećem mjestu našla se Slavka Mrvaljević iz Meljina koja je dobila novčanu nagradu od 50 eura.
Boje i mirisi novskih đardina
TOHN odlučila je da specijalnu nagradu u visini od 100 eura za najljepše uređenje oko stambenih zgrada uruči Đorđini Krstić sa Tople.
TOHN zavaljuje svim kandidatima na učešću u ovoj uspješnoj akciji, a nagrađenim kandidatima čestita sa zaljom da slijedeci njihove primjere zajedno nastavimo da doprinosimo podizanju ekoloske svijesti svih gradjana i stvaramo jos ljepši ambijent našeg grada.

Najčitanije