13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Program – 46. Praznika mimoze 2015.

Mimoza
Mimoza

Povodom predstojećeg 46. Praznika mimoze danas je u u opštini Herceg – Novi održana konferencija za medije.

Otvaranje festivala planirano je na Trgu „Nikole Đurkovića“ u petak 6. februara u 19 sati. Na otvranju će nastupiti Željko Joksimović i njegovo bend, od 20 sati, za čiji nastup sredstva je obezbjedio sponzor, kompanija „Azmont investments”.

„Prvi februarski vikend, subota 7. februar kao i uvijek, rezervisan je za Feštu od mimoze ribe i vina na hercegnovskoj rivijeri“ – kazao je umjetnički direktor, Zoran Živković.

On je najavio i druge programe, maskenbal u Institutu Igalo 7. februara, dječiji u Baošićima i Sportskom centru, pozorišne predstve, izložbe, koncerte, riblju večeru…

Mimoza 2015
Mimoza 2015

48. Hercegnovski zimski salon, programom je planiran 5. februara u galeriji „Josip Bepo Benković“ a za 6. februar Međunarodna izložba cvijeća u Titovoj vili u Igalu.

Tradicionalni XX jubilarni međunarodni plivački miting, “Montenegro mimoza cup”, predviđen je 14. februara, kao i prva „Novska skalinada”, od Škvera do Španjole, u organizaciji Triatlon kluba Herceg Novi, koja treba da postane brend Herceg Novog.

Suđenje novskom karnevalu zakazano je za subotu 28. februara na Škveru u 11 sati.

Duh tradicije i Mediterana zadržaće i ovogodišnji Praznik mimoze, kazao je v.d. predsjednik opštine, H. Novi Milan Vajagić.

Predviđena sredstava za 46. Praznik mimoze su 130 hiljada eura.

 PROGRAM MIMOZA 2015

Mimoza
Mimoza

Najčitanije