5 C
Kotor

Slušaj online radio

Program dočeka Nove godine predstavljen u Beogradu – veliko interesovanje za nezaboravnu noć u Herceg Novom

Pess BG

Doček Nove godine u Herceg Novom uz koncerte Gorana Bregovića, Miroslava Ilića i Novih fosila, predstavljen je juče na pres konferenciji u Beogradu. Bogat program izazvao je veliku medijsku pažnju, a šta sve očekuje goste u Herceg Novom najavili su predsjednik Opštine Stevan Katić, direktorica Turističke organizacije HN Milja Vitorović, Alen Islamović i Sanja Doležal.

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić kazao je da su pripremili sadržajan program koji će biti konkurentan ostalim koji se organizuju u primorskim gradovima u Crnoj Gori.
„Prethodnih godina više smo se fokusirali na Praznik mimoze, ove smo se odlučili za novi sadržaj, odnosno da Nova godina u Herceg Novom bude konkurentna svim ostalim primorskim gradovima. Imamo najveća muzička imena nekadašnje zajedničke države koja će opet okupiti goste u Herceg Novom, grad koji je nedavno proglašen za jedan od 10 najboljih primorskih gradova na svijetu”, poručio je on.

Rezervacije smještaja za novogodišnje praznike su već pri kraju, veliko je interesovanje za smještaj u malim hotelima i privatnom smještaju, premda će biti otvoreni i veći hoteli, kazala je direktorica Turističke organizacije Milja Vitorović i dodala da je trenutno u Herceg Novom za 20 odsto veći broj gostiju nego lani.

„Novogodišnju noć ćemo započeti uz bend „Ničim izazvan”, zatim čuveno „Bijelo dugme” uz čije smo numere i mi stasavali, a koliko vidim vole ih i novije generacije. Odbrojavanje ćemo dočekati uz fantastični orkestar Gorana Bregovića. Već provog januara svi posjetioci Herceg Novog uživaće u hitovima Novih Fosila i legendarnog Miroslava Ilića”, istakla je ona.
Napomenula je da će za sve one koji Herceg Novi posjete sa djecom, 30. decembra biti organizovana Dječija Nova godina.

Alen Islamović je kazao da će Bijelo dugme proslaviti 50 godina postojanja baš u novogodišnjoj noći u Herceg Novom, a svima obećavaju nezaboravan provod.

Pess BG

„Slavimo 50 godina i sigurno ćemo pripremiti najbolji program i najljepši doček. Bitno je da dođu ljudi koji vole Bijelo dugme, Nove fosile i to je ono što to nas zanima, a mi ćemo da se bavimo programom”, poručio je on.

Najbolja žurka tokom novogodišnjih praznika biće zasigurno u Herceg Novom, poručila je Sanja Doležal, pjevačica Novih Fosila.

„Naredna godina je i za nas veoma bitna jer slavimo 55 godina od kako postojimo i zaista se radujem što ćemo jubilej proslaviti u Herceg Novom, a ujedno se i oprostiti od naše vjerne publike. Uživali smo na Prazniku mimoze i zato sam sigurna da će 1. januara u Herceg Novom biti najbolji provod u Crnoj Gori”, rekla je ona.

„Kako je dobro vidjeti vas opet“ jedinstven je poziv upućen mještanima i gostima da budu na dočeku Nove 2024. godine u Herceg Novom, a praznično veselje počinje 30. decembra kada će biti priređena Dječija Nova godina.

U najluđoj noći, 31. decembra u Herceg Novom će nastupiti Goran Bregović i Bijelo dugme – Alen, Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane, koja vanvremenskim hitovima i dobrom energijom garantuje odličnu atmosferu i zabavu.

Novljane i goste 1. januara 2024. godine, očekuje dvostruki muzički program – koncert Miroslava Ilića, a prije toga i najveći hitovi Novih fosila uz Sanju, Marinka i Zeca.

Najčitanije