17 C
Kotor

Slušaj online radio

Program ‘Od Božića до Божића’ u skaldu sa epidemiološkim mjerama

Okićen Kotor 2018. foto Boka News

“Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo program ‘Od Božića до Божића’ uz Dječiju Novu godinu u malo drugačijem ruhu, uslovljenim epidemiološkim mjerama koje su na snazi”, saopšteno je iz Turističke organizacije Kotor.

Ove godine tradicionalna podjela paketića, koja se odvijala u okviru Dječije Nove godine, biće organizovana kroz obilazak vrtića i osnovnih škola na području opštine Kotor, kao i Resurnog centra “Dr Peruta Ivanović” i Ambulante sa djecu i omladinu SPB u Dobroti, gdje će paketiće djeci djeliti Djeda Mraz i njegovi vilenjaci.

Posjetu Dječijem odjeljenju i porodilištu Opšte bolnice Kotor u okviru tradicionalne “Bajke za Nazdravlje” rezervisali smo za 30. decembar.

Pored podjele paketića, program manifestacije uključuje i tradicionalno dijeljenje priganica na Badnji dan (24. 12. i 06.01) praćeno muzičkim programom, kao i koncerte učenika ŠOSMO »Vida Matjan« i Gradske muzike Kotor.

Ovogodišnja božićna priča završava humanitarnom tombolom u Gradskoj kafani “Dojmi”.

Nismo zaboravili ni naše najstarije sugrađane iz Doma starih “Grabovac” koje ćemo takođe obradovati novogodišnjim poklonima.

Organizatori programa su Turistička organizacija opštine Kotor i NVU Karampana, uz pokroviteljstvo Opštine Kotor i uz podršku brojnih sponzora i prijatelja.”

Najčitanije