22.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Proljeće u Portonovom, savršena adresa za šoping i šetnju sa porodicom

Portonovi

Za mnoge od nas, šoping je više od jednostavnog zadovoljavanja potreba za odjećom; to je način izražavanja, način na koji komunicirate svoju jedinstvenost svijetu oko sebe. Topliji dani su dobar povod za izlazak iz zone komfora i istraživanje vlastitog stila.

Bilo da preferirate jednostavnije modele ili više volite da impresionirate gaderobom koja privlači pažnju, butici u Portonovom su idealni za sve modne entuzijaste. Portonovi je adresa na kojoj možete da istražite svoj stil i pronađete komade koji će odgovarati vašoj estetici, bez obzira na to da li se radi o klasičnoj eleganciji ili odvažnom izrazu individualnosti.

Ponuda koja prati modne trendove

Jedan od najvećih hitova ove godine biće korporativna moda. Više nije monotona i neinspirativna – korporativna odjeća sada je u duhu ispirativnih brendovima kao što su Dolce & Gabbana, Brunello Cucinelli i Bottega Veneta. Bilo da se radi o pantalonama visokog struka koje se vraćaju na Velika vrata, predimenzionirah košulja, u butiku Olympus možete pronaći komade u skladu sa najnovijim trendovima.

Još jedan od sigurnih izbora – proljeće/ljeto 2024. vraća u modu skroz bijele kombinacije koje dozvoljavaju dizajnerima da se igraju sa različitim oblicima i materijalima, dajući nam mnoštvo opcija za elegantan, a opušten stil. Za najbolje ljetnje iskustvo pogledajte ponudu butika Aqua u Portonovom, koji ima širok asortiman stvari za plažu.

Portonovi

Vidjećemo više boho stila nego prethodnih sezona – bose noge, otvoreni prsti, papuče i japanke biće na svakom koraku. Predlažemo da se držite onoga što je popularno u svim modnim centrima. Tyche, MC2 Saint Barth Tenero i Prego Fashion uvijek su dobar izbor.

Dobre naočare za sunce su uvijek u modi, a u radnji Novi Monokl pronaći ćete najnovije modele svjetskih modnih kuća.

Za sve one koji pored savršenih outfita, žele da budu u budu u skladu sa posljednjim kozmetičkim i frizerskim trendovima, na raspolaganju je Beautilicious Unisex Salon Look by Violeta.

Ukoliko ste posjetili Portonovi kako biste uživali u svakodnevnim aktivnostima, Idea Gourmet Market, apoteka Maxima, Tabacco Shop, i hemijska perionica veša Polar Clean su stalna adresa kako lokalnim kupcima, tako i svim gostima Portonovog koji su oduševljeni ponudom.

Više informacija pronađite na www.portonovi.com.

Najčitanije