23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Promocija zimske turističke ponude u regionu

Novogodišnje kućice Kotor

Turistička zajednica Crne Gore je, po prvi puta nakon 2018. godine, stigla u Hrvatsku odraditi promociju svojih destinacija. U splitskom hotelu Briig o atraktivnoj ponudi destinacija u razdoblju zimske sezone, popularnim crnogorskim skijalištima te programima posebno osmišljenim za nadolazeće blagdansko vrijeme, govorile su čelne osobe Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i lokalne turističke organizacije Kotora, Tivta, Cetinja, Nikšića, Žabljaka, Rožaje i Skijališta Crne Gore. Kolege iz susjedstva dočekala je čelnica splitske turističke zajednice.

Uz raznovrsnu turističku ponudu, glavna prednost ove destinacije je kratak vremenski period u kojem turisti mogu obići i sjevernu i južnu regiju, a koje usprkos velikim različitostima čine savršenu kombinaciju za odmor. Nema sumnje da će i najizbirljiviji gosti tijekom zimskih mjeseci naći program prema svojim afinitetima u raznolikoj ponudi, od luksuznog, aktivnog i obiteljskog turizma. Ukoliko se nađete na crnogorskom primorju, očekuje vas bogat program u razdoblju novogodišnjih praznika.

Nova godina u CG

Kotorani nude sadržajan zabavni program Kotorske zimske fešte (Kotor Winter Fest), višemjesečnu manifestaciju koja od 1. decembra ove godine do 3. februara iduće godine objedinjuje nova i tradicionalna događanja, koja su se prethodnih godina održavala u Kotoru u povodu božićnih i novogodišnjih praznika.

Sa pressa

Tako će Kotor u 65 dana na četiri trga imati 22 učesnika iz države i regije. Najluđa noć se dočekuje na Trgu od oružja uz koncert najveće regionalne pop-dive Severine, a iduće večeri nastupit će – Dino Merlin, koji će građanima i posjetiteljima Kotora prirediti veličanstvenu noć. Osim njih, u Kotoru ćete tijekom zimske feste moći slušati brojne lokalne izvođače, kao i Gocu Tržan, Tijanu Dapčević, Yu grupu i druge.

Nakon ovoga promocija zimske ponude se nastavlja u Srbiji i Bosni i Hercegovini, i to u Novom Sadu, Beogradu i Sarajevu.

Najčitanije