16.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Prvenstvo u ribolovu štapom iz barke za juniore – Todorović iz Baošića najuspješniji

Foto Z.N.

Drugi krug državnog prvenstva u ribolovu štapom iz barke za juniore U21, održan je juče u Tivtu. Najuspješniji je bio Nenad Todorović („Ribar“ Baošići) ispred  Milana Čavor  („Pagar“ Tivat) i Vaso Terzića („Bokeška jedra“ Đenovići).

Nakon dva takmičarska kruga državni prvak za 2019. godini u ovoj disciplini sportskog ribolova postao je Nenad Todorović iz kluba „Ribar“ Baošići sa  3 plasmanska boda, drugi mjesto pripalo je njegovom klupskom drugu  Belu Dragojloviću sa 7, a  treće Đorđu Daniloviću iz kluba „Jugola Grakalić“  sa 10 plasmanskih bodova. Četvrto  je Vaso Terzić („Bokeška jedra“), a peti Milan Čavor ( „Pagar“ Tivat).

Na prvenstvu je učestvovalo dvadeset takmičara iz jedanaest klubova. Uzoran tehnički organizator današnjeg takmičenja bio je SRK „Pagar“ Tivat.

Takmičarska sezona nastavlja se već iduće nedelje u Budvi prvim krugom državnog prvenstva štapom iz barke za seniore,  na kojem će učestvovati 36 seniora koji su to pravo stekli na osnovu rezultata na  prošlogodišnjim prvenstvu  i dva  regionalnih takmičenja koja su održana u martu.

Najčitanije