24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Prvog maja “Svi na Vrmac”

1. maj -Svi na Vrmac

Manifestacija “Svi na Vrmac” biće održana na Vrmcu u srijedu, 1. maja sa početkom u 10 sati. Program manifestacije predviđa u deset časova nastup Isidora Nikolić, a potom u 11:30 sati Fankulo bend.

U 12:30 sati je ručak (fažola na razne načine), a potom ponovo muzički program od 13 časova i za kraj nastup Dejana Cukića u 15 časova.

Organizatori su Turistička organizacija opštine Kotor, Opština Kotor i Turistička organizacija opštine Tivat, a sponzor ručka „Piper“ DOO Kotor.

S obzirom da je na Vrmcu ograničen broj mjesta za parkiranje, iz TO Kotor pozivaju sve posjetioce manifestacije “Svi na Vrmac”da razmotre dolazak bez automobila.

– Umjesto toga, preporučujemo korištenje pješačkih staza koje će vam omogućiti da uživate u prekrasnoj prirodi – saopštavaju iz TO Kotor.

Biće organizovan kombi koji će voziti cijeli dan na potezu od Trojice do Vrmca, počev od 9 sati sati ujutro,a rezervacije za prevoz kombijem nijesu potrebne.

Iz Kotora će biti organozovani polasci autobusima, i to: 8:30 sati sa autobuskog stajališta kod Doma zdravlja Kotor, u 8:45 sa autobuskog stajališta na izlazu sa parkinga “Riva” i u 9 sati sa stajališta preko puta marketa „Franca“ u Škaljarima.

Povratak je planiran u 17 sati.

Zbog ograničenog broja mjesta za prevoz autobusom iz Kotora neophodne su rezervacije koje se mogu osigurati pozivom na broj 067- 207 646.

Rezervacije se mogu obaviti u periodu od devet do 13 sati, a najkasnije do 30. aprila, do 12 časova.

Najčitanije