22 C
Kotor

Slušaj online radio

Prvomajska žurka na Vrbanju – fešta u avanturističkom parku

1-maj na Vrbanj

Park prirode Orjen vas poziva na najbolje prvomajsko druženje na Balkanu! Velika fešta za sve generacije!

Pridružite nam se na cjelodnevnom zabavnom programu ispred renoviranog platoa Avanturističkog parka na Vrbanju. Na novom platou sa ljetnjom kuhinjom provedite nezaboravan dan uz muzičku pratnju DJ-eva, dječijih animatora i vodiča-isntruktora Parka prirode Orjen.

Od 9 sati ujutro sve prisutne zabavljaće DJ Ari, dok od 13 časova na bini nastupa DJ Cvija. Zvanični program će trajati sve do 17 časova, a u nastavku pročitajte šta nas sve očekuje.

Uz domaću gastro ponudu koju pripremamo u našoj kuhinji, gdje ćete uživati uz posna i mrsna jela, imaćete priliku da uživate u prirodi i prušite sebi i svojoj porodici nezaboravno iskustvo na planinskom vazduhu – kako i dolikuje pravom prvomajskom uranku! Na mrsnom meniju će se nalaziti ćevapi i kobasice sa roštilja, dok će posni meni činiti pasulj i pržena riba sa pomfitom. Uz sve to na raspolaganju će biti i salate i prilozi, kao i različiti dezerti.

Pored uživanja u pogledu sa terase ispred parka, tokom dana biće organizovane i dvije pješačke ture za sve zainteresovane posjetioce, naravno, sve uz pratnju naših vodiča-insturktora. Posebnu pažnju posvetili smo djeci, kojoj će se u naznačeno vrijeme održati i edukativni čas u prirodi. Sve vrijeme, na terasi Avanturističkog parka, biće postavljen i pribor za dječiji likovnu sekciju.

Zabavu za djecu upotpunićemo takmičarskim igrama u kojima će osvajati nagrade, a za najbolji doživljaj fešte pobrinuće se animatori koji će sa djecom raditi facepainting i mnoge druge zabavne igre. Za najbolje takmičare obezbijedili smo i specijalne nagrade, a jedna od njih je i prva u nizu od promotivnih majica Parka prirode Orjen, čiji će dizajn biti ekskluzivno otkriven na dan fešte.

Kao vrhunac zadovoljstva – Avanturistički park biće besplatan za sve tokom čitavog dana. Svi naši instruktori biće na raspolaganju djeci kako bi doživljaj i sigurnost bili na maksimalnom nivou.

Pored šetačkih tura, na kojima ćete vidjeti neke od najljepših prizora ovog dijela Boke, ispred parka će biti organizovan i veliki turnir u briškuli i trešeti!

Kotizacija po ekipi iznosi 30€, a kompletan fond od kotizacija biće iskorišten za nagrade za prva tri mjesta na turniru! Prijave se mogu podnijeti svakodnevno na broj telefona 069 529 868, sve do početka turnira 1. maja u 10 časova, kada će važiti prijave i na licu mjesta. Za sve učesnike turnira obezbijeđena je hrana.

Humanitarni karakter

Nismo zaboravili ni one kojima smo najpotrebniji! Velika fešta na Vrbanju imaće i humanitarni karakter. U saradnji sa Volonterskim centrom Herceg Novi, tokom čitavog dana sakupljaće se novčana pomoć za našu sugrađanku koju očekuje izazovan period oporavka, a Agencija za razvoj i zaštitu Orjena će takođe dio sredstava od prodaje pića toga dana opredijeliti za istu namjenu. Takođe, 10% od prodaje promotivnih majica Parka prirode Orjen, Agencija će uplatiti na račun Volonterskog centra.

Organizovani prevoz

Za sve one koji ne mogu ili ne žele da koriste automobil, obezbijeđen je prevoz mini busevima u različitim terminima: 08:00 Sportski centar Igalo,  08:15 Dubrava (Jok megdan) i 8:20 Kružni tok Meljine (Kod turističkog biroa). Povratak je u 17:00 sa Vrbanja. Povratnu kartu po cijeni od 6€ je potrebno kupiti najkasnije u utorak 30. aprila u poslovnicama agencije Trend travel na autobuskoj stanici Herceg Novi ili na Belavisti. Kontakt telefon Trend travel agencije je  +382 31 321 639​ ili +382 69 570 027 . E-mail agencije je ​trendtravel@t-com.me .

Najčitanije