21.7 C
Kotor

Slušaj online radio

“Put ljubavi” otvorio Božićnu pjacetu u Budvi i najavio jednu ljepšu Novu godinu

Božićna pjaceta – Budva

Na svečan i možda najljepši način u Budvi je juče započeo raznovrstan muzički i zabavni program koji je Turistička organizacija opštine Budva pripremila za svoje goste i sugrađane tokom božićnih i novogodišnjih praznika.

Program ovogodišnje “Božićne pjacete” otvorili su mališani vrtića “Moj svijet” koji su, na dan kada vjernici katoličke vjeroistpovjesti slave Božić, u ovim blagim danima svima poslali divnu poruku.

Božićna pjaceta – Budva

“Put ljubavi” je poruka za novogodišnju čaroliju u kojoj se nalazimo, za jednu ljepšu, ljubavniju i zdraviju Novu godinu”, istakla je Valentina Relković Radonjić, psihoterapeut i autor predstave koju su izveli mališani uzrasta od dvije do pet godina i dodala da je poruka da “svako živi prije svega svoj život, ali da smo tu jedni za druge i da je u novoj godini važno da se svi više vidimo, uvažimo, poštujemo i volimo.”

božićna pjaceta

Nakon predstave ispred budvanskog Starog grada začuli su se divni raskošni glasovi članova popularne splitske klape “Contra” čiji je repertoar obuhvatao neke od najljepših i svevremenih hitova našeg regiona.

“Božićna pjaceta”, koju Turistička organizacija opštine Budva organizuje u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve, podrazumijevaće i besplatno klizalište na otvorenom koje će raditi ispred Starog grada od 4. do 26. januara, te nastupe ansambla “Toć”, klape “Harmonija”, Mića Vujovića, Gradske Muzike Budve, kao i najpoznatije crnogorske grupe “Perper”, čiji će koncert obilježiti doček Nove godine po Julijanskom kalendaru. Kućice članova Udruženja ugostitelja Budve obogatiće gastronomsku ponudu Budve u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika i nudiće raznovrsne delicije.

Najčitanije