23.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Radionice u organizaciji NVO Ruke – Suveniri s mirisom prirode

Mala fešta od naranče foto Boka News

U okviru projekta Javnog rada koji realizujemo u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore, organizujemo niz kreativno-edukativnih radionica na temu “Suveniri s mirisom prirode”.

Radionice su namjenjene različitim ciljnim grupama i odžavaće se u terminu od 17:00 – 19:00 u prizemlju zgrade Novljanka gdje se nalaze prostorije NVO Nove šanse u Novom, našeg partnera u projektu. Jesen je inspiracija za temu i materijale koje ćemo koristiti tokom radionica, a program ćemo predstaviti u okviru Jesenje fešte, koju najavjujemo za treći vikend novembra. Radionice će biti organizovane subotom:

22.10. biće upriličena demonstracija izrade sapuna, a učesnici- odrasli, će imati priliku da nauče kako da sami naprave šumeće kupke (bath fizz) raznih oblika i mirisnih nota.

29.10. i 26 11. za djecu i mlade sa posebnim potrebama biće organizovane radionice za pravljenje suvenira inspirisanih jesenjim godišnjim dobom.

Za djecu uzrasta od 9 do 12 godina, 5.11. i 12.11. planirane su radionice za izradu mirisnih i dekorativnih suvenira, od gline, tekstila i prirodnih materijala.

Završna radionica za izradu aromatičnih osvježivača vazduha od voska, namjenjena je odraslim učesnicima i održaće se 3.12.

Radionice su besplatne, maksimalan broj učesnika je deset, a prijava je obavezna.

Informacije i prijave info@ruke.me  ili na telefon voditeljke radionica Marije Milic 069 842 678.

Najčitanije