14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Radošević (Bokeški Forum): Vlada CG se igra sa strpljenjem Tivćana

Bokeški Forum, zakon, odluke, porez,nakon izbora
Bokeški Forum

U sveukupnom političkom  i  društvenom metežu možda je prošlo neopaženo da je nova republička vlast izabrala novi Upravni  Odbor Aerodroma Crne Gore. Naravno, bez predstavnik iz Tivta. Očigledno, a to pokazuju i posljednja dešavanja u ovom preduzeću (smjena direktora) što hitnije  žele da “odrade” koncesiju. Varaju se ako misle da će utišati glas Tivćana. I predstavnicima Vlade i novom gemeralnom direktoru i novom UO poručujemo isto što i odlazećima: Prodajite i dajte pod koncesiju vašu đedovinu, a naše ne dirajte, ka\e se u saop[tenju Igora Radoševića člana GO Bokeškog Foruma.

Želimo da podsjetimo da smo burno reagovali i na izbor prošlog  saziva UO  i na to ukazali Generalnom direktoru ACG Goranu Jandreovskom.S obzirom na nerazumijevanje menadžmenta ACG želimo da upozorimo republičku vlast da ne radi iste stvari kao i prethodna, jer dobro znaju kako su oni prošli.

Ovom prilikom pozivamo generalnog direktora i menadžment ACG da uvrste predstavnika našeg grada u UO ACG inače će naići na nezampaćeni protest građana Tivta, poručuje Igor Radošević, član GO Bokeškog Forua.

Najčitanije