7.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Radošević i Sindik pozivaju u subotu 20. avgusta na protest protiv davanja pod koncesiju Aerodroma Tivat

Aerodrom Tivat – foto Boka News

Dragi stanovnici Boke, kojeg nacionalnog, vjerskog, političkog predznaka, došao je momenat kada se osjećamo sabijenim uza zid i kada svakog časa očekujemo da će osvanuti vijest da je Aerodrom Tivat dat pod koncesiju. Navikli smo da nas iz Podgorice dovode pred svršen čin, zato smo se odlučili na korak gdje im cijela Boka mora pokazati zube. Za sve prethodne, sadašnje i buduće Vlade mi smo mirne, kulturne, tihe krave muzare, poručuju organizatori protestne šetnje Sandra Sindik i Igor Radošević iz Tivta.

Zato vas pozivamo u subotu, 20. avgusta u 08:00 sati, na protesnu šetnju koja će krenuti ispred Sportske dvorane Župa do Aerodroma.

Ovime želimo pokazati svoje neslaganje sa bilo kakvom odlukom Vlade koja se tiče prodaje, davanja u zakup ili pod koncesiju one zemlje koju su naši preci darovali za bolje sjutra njihovim potomcima. Njihovi potomci danas brane njihovu zaostavštinu. Opet za bolje sjutra svojih potomaka.

Dragi stanovnici Boke, ništa nam ne donose pisanja po društvenim mrežama. Zadnji je čas za konkretno djelovanje. Zbog sjeni onih koji su poklanjali prije nas. Zbog nas. Zbog onih nakon nas.

Za početak – SVI na AERODROM za NAŠ AERODROM! poručuju Sandra Sindik i Igor Radošević.

Najčitanije