13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

”Radost i nada u srcu našeg grada” – Leontina i Dječiji hor D-moll, 15. aprila u Parku Boka

Radost i nada u srcu našeg grada

Vaskršnja manifestacija “Radost i nada u srcu našeg grada” koju priređuje Turistička organizacija Herceg Novi I Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi održava se od 06. do 15. aprila u našem gradu

U vrijeme najvećeg hrišćanskog praznika posjetioci će imati priliku da uživaju u vaskršnjoj dekoraciji i zabavnim događajima prvenstveno za najmlađe; oslikavanje lica, nastupi veselih animatora, igre za djecu, kviz znanja…

Centralni događaj održaće se u subotu, 15. aprila u Parku Boka, sa početkom u 11 časova, a od 13 časova vaskršnju manifestaciju obilježiće nastup Leontine i Dječjeg hora “D-mol”.Takođe, događaj će upotpuniti nastup malih mažoretki Gradske muzike Herceg Novi.

Od 13. do 15. aprila od 8h do 15h, u centru grada – “uzgvožđa”, bićeorganizovaniVaskršnji bazar čijaće tema biti isključivo vaskršnji motivi.

U okviruoblježavanja vaskršnje manifestacije, u Njegoševoj ulici ,postavljeni su I likovni radovi na temu „Ljubav, radost, zajedništvo“ polaznika vrtića I učenika osnovnih škola.

U sklop umanifestacije biće organizovana i humanitarna akcija pomoć za našu sugrađanku Snežanu.

Dani koji su pred nama donose radost najvećeg Hrišćanskog praznika i u to ime “Radosti nada u srcu našeg grada” obogatiće prazničnu atmosferu za sveNovljane i njihove goste.

U slučaju kiše , u subotu 15. aprila ,događaj će se održati u Dvorani Park .

Najčitanije