9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Reagovanje potpredsjednika Opštine Tivat Vladimira Arsića

Tivat – foto Boka News

Uvaženi gospodine Đuroviću (a i Vi iz Upravnog odbora Vodovoda), dobrobit za cijelu našu zajednicu, cilj je kojim sam se vodio od prvog dana mog dolaska na mjesto potpredsjednika opštine.

Iskoristiću priliku da građanima Tivta kažem da ste mi baš Vi, koji me sada kritikujete, nedavno rekli da biste za mnom krenuli svuda “vezanih očiju”.

I znate šta, sigurno ne biste pogriješili. Lično sam spreman da Vas prihvatim i izbavim iz tog SDPovskog zla. I Vas i Vaš Odbor direktora!

Inače, pošto ste, gospodine Đuroviću, sada stalno u Podgorici, obaveza mi je da Vas upoznam da investicije u gradu idu svojim tokom, sigurnije i uspješnije. Umorili smo se, to moram priznati, od borbe sa Vašim DPSovskim podgoričkim lopovima – izvođačima, ali i domaćim menadžerima iz “skoro” prošlih vremena. Tu smo kao lokalna uprava krunisali sebe jednom velikom pobjedom. O tome će se tek pričati.

Mada, kad čovjek razmisli – dobro je što ste otišli, jer nam od tada sve ide fino, ali baš fino! Dobrim djelima, kažu, Bog stalno daje snagu. Molićemo se da i Vas preobrati, kaže se u reagovnju potpredsjednika opštine Tivat, Vladimira Arsića.

Najčitanije