7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Đurović: SDP donio ispravnu odluku kada je otkazao podršku upravi Željka Komnenovića

Aleksandar Đurović – SDP

Potpredsjednik Opštine Arsić optužio je članove Odbora direktora ViK Tivat  za neposlušnost jer nijesu željeli prikriti njegovo neznanje za vođenje investicija u interesu Opštine. Zbog toga ih je izvršna vlast koja upravlja gradom, suprotno svim demokratskim principima, pokušala smijeniti, poručio je danas predasjednik OO SDP Tivat Aleksandar Đurović.

Neuspjeli pokušaj da ličnu odgovornost za posao koji treba da vodi prebaci na druge, sada pokušava zamaskirati političkim doskočicama na račun SDP-a iako zna da su odluku kojom se štiti ViK, pored članova SDP-a donosili zajednički i predstavnici liste “Narod pobjeđuje” kojoj i sam pripada.

Uprava predsjednika Opštine Komnenovića navikavši da se prema svojim odbornicima ponaša kao prema pionima, potpuno zanemarujući princip podjele vlasti, pokušava istu ulogu nametnuti Odboru povjerenika, kaže se u saopštenju.

Zbog sličnih pritisaka, političkog zapošljavanja nestručnih kadrova, diskutabilnog ugovora direktora, te ostalih postupaka na štetu našeg grada još jednom se potvrđuje da je SDP donio ispravnu odluku kada je otkazao podršku upravi Željka Komnenovića, jer Tivćani zalužuju puno bolje. Odgovorni Tivćani koji su redovnim plaćanjem svojih obaveza i poreza uspjeli svoj grad izvući iz minusa, uskoro će dobiti vlast koja će ravnopravno brinuti o svim Tivćanima, poručio je predsjednik OO SDP Tivat Aleksandar Đurović.

Najčitanije