15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro dobitnik prestižne “Villegiature” nagrade za najbolji hotelski bazen u Evropi

Porto Montenegro – PC Cabana Wide

Regent Porto Montenegro dobitnik je ovogodišnje “Villegiature” nagrade za najbolji hotelski bazen u Evropi i na bliskom Istoku.

Žiri sastavljen od 23 novinara iz prestižnih međunarodnih novinskih i tv kuća u jakoj konkurenciji luksuznih hotela (Hôtel de Crillon, A Rosewood Hotel – Pariz, La Bastide de Gordes – Francuska, Four Seasons Hotel Istanbul – Turska, Terme di Saturnia Spa and Golf Resort – Toskana Italija i Burj Al Arab, One & Only The Palm oba u Dubaiju, Le Gray hotel u Bejrutu i W Amman u Jordanu) nagradio je infinity bazen hotela Regent koji se nalazi na podijumu Regent Pool Club-a izmedju krila Baia i Aqua.

Porto Montenegro – Pool Club

“Izuzetno smo počastvovani ovim priznanjem te nas posebno raduje činjenica da su novinari iz prestižnih medija poput France 2 TV kuće iz Francuske, kineskog izdanja časopisa Conde Nast Traveller i Vogue Brazila u ovakvoj konkurenciji prepoznali ljepotu ne samo našeg izuzetnog infinity bazena nego i lokacije u srcu Porto Montenegra i pogleda na zaliv Boke Kotorske. Ovo je i potvrda da je Crna Gora kao luksuzna turistička destinacija postala ne samo inspiracija za brojne članke u najrenomiranijim međunarodnim medijima već su autori članaka, koji najavljuju nove trendove u luksuznom turističkom segment, nagradili hotel Regent Porto Montenegro što smatramo posebnom privilegijom” – izjavio je ovom prilikom Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela Regent koji je nagradu primio na ceremoniji održanoj u zamku Ferrières blizu Pariza.

PrixVillegiatureAwards_2018

Villegiature nagrade kao organizacija kreirana je 2003.godine i okuplja žiri sastavljen od 22 međunarodnih novinara i dopisnika iz poznatih svjetskih medija. Nagrađuju se najbolji hoteli u Evropi, Aziji, Africi i na Bliskom Istoku.

Najčitanije