16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro jedini predstavnik Crne Gore na „Emotions Barcelona“ događaju

EMOTIONS BARCELONA

Direktor sektora prodaje hotela Regent Porto Montenegro, Ivan Rudolf Gajić, predstavio je ponudu hotela na sajmu “EMOTIONS BARCELONA”, održanom od 19. do 22. novembra u Barseloni.

„Emotions Barcelona“ je idealno mjesto za promociju crnogorskih turističkih potencijala klijenteli visoke platežne moći – saopšteno je juče iz Regenta.

„Najviše klijenata došlo je iz Amerike. Veoma su zainteresovani za Crnu Goru, koju otkrivaju kao novu destinaciju. Posebno interesovanje za našu državu vlada u Južnoj Americi, međutim, kako je tamošnji narod navikao na dugačke, pjeskovite plaže, ono što ih je o Crnoj Gori fasciniralo jeste njena istorija, i bogatstvo različitosti koje gaji na jednom prostoru“- kazao je Gajić.

Sajam „Emotions Barcelona“ se bazira na doživaljaje, emocije i iskustva. Stoga su svi učesnici ovakvom vidu promocije pokušali prilagoditi predstavljanja zemalja iz kojih dolaze.

„Crna Gora svakako jeste zemlja koja obiluje najrazličitijom ponudom doživljaja. Razlilčitost njihove ponude je ono ka čemu kolektivno treba da težimo. To je jedna od filozofija hotela Regent Porto Montenegra – emocijom i doživljajem se približiti gostu, kako bi se gost vratio, i svaki sljedeći put u hotelu osjećao zapravo kao domaćin, kao neko ko tu pripada“ zaključio je Gajić.

Nakon sajma „Emotions Barcelona“, Regent Porto Montenegro predstaviće svoju ponudu na sajmu specijalizovanom za poslovni turizam – „IBTM World“ koji slijedi, takođe u Barseloni.

Najčitanije