21.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro pod svjetlima Las Vegasa

Virtuoso 2017.

Direktor sektora prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, Roko Palmić, predstavio je ponudu hotela naVirtuoso Travel Week događaju, održanom u Las Vegasu od 12. do 18. avgusta.

Hotel Regent Porto Montenegro jedini je crnogorski predstavnik na ovom prestižnom događaju već drugu godinu za redom. Virtuoso Travel Week pruža mogućnost najluksuznijim hotelim da predstave svoju ponudu agencijama, turoperaterima i ostalim članovima Virtuoso grupe, orjentisanih ka luksuznom turizmu.

“Veliko je zadovoljstvo biti pristutan na događaju kao što je Virtuoso Travel Week koji okuplja predstavnike luksuza iudobnosti sa više od 2.500 lokacija. Predstavljati Crnu Goru, njene ljepote, jedinstvenost i očaravajuće planinske i morske destinacije postalo je sve izazovnije. Jedan od razloga jeste taj što su turisti širom svijeta prepoznali Crnu Goru kao novu destinaciju koja im pruža širok spektar potencijala za uživanje i relaksaciju. Nakon takve prepoznatljivosti, svojim gostima i posjetiocima Crna Gora mora pružiti najbolje i ispuniti sva očekivanja.”-kazao je juče tim povodom Roko Palmić.

“Sudeći prema posljednjem istraživanju koje smo radili, najviše gostiju imamo iz Velike Britanije, dok su na drugom mjestu gosti iz Amerike. Nesumnjivo, to je proizvod promocije koju radimo na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.“ -dodao je direktor prodaje jedinog hotela sa „pet plus“ zvjezdica u Boki Kotorskoj.

Posebna povoljnost hotela Regent Porto Montenegro je njegova dobra pozicioniranost i udaljenost od dva crnogorska aerodroma: Tivat i Podgorica, kao i aerodroma u Dubrovniku.

„Naša velika prednost je blizina dubrovačkog aerodroma, te omogućava da Crna Gora i Hrvatska kao dvije turističke destinacije budu veoma uvezane. U ovom smislu vidim potencijal za razvoj saradnje dvije zemlje u polju turizma, sa ciljem opšteg boljitka“ – zakjučio je Palmić.

Roko Palmic

Promocije oputt ove koju je tivatski Regent Porto Montenegro imao u Las Vegasu su od izuzetnog značaja za dalji razvoj turizma u Crnoj Gori i služe kao motivacija za još bolje poslovanje svih hotela, kako na sjeveru tako i na primorju, samim time konstantno doprinose pozicioniranju Crne Gore kao idealne turističke destinacije- saopštili su iz Regenta.

Najčitanije