17.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro poziva na Božićni bazar

Božićni bazar

Menadžment hotela Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresovane kreativce, male proizvođače umjetnika, ART udruženja i entuzijaste da se prijave za učešće na tradicionalnom prazničnom Bazaru, do kraja radnog dana 28.novembra emailom na adresu ena.dautovic@regenthotels.com .

Osmi po redu Božićni bazar hotela Regent će se održati dva vikenda u decembru (17. i 18.  | 24.  i 25. decembra) od 12.00 do 16.00 časova pod arkadama restorana Gourmet Corner ili u slučaju nepovoljnog vremena na terasi Murano restorana.

„Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača i jednu do pet fotografija proizvoda ili web prezentaciju proizvoda. Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvalitetu proizvoda i  kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Prijave je potrebno dostaviti do 28.novembra a izabrani ponuđači biće informisani o učešću do 05. decembra 2022. godine“, istakli su iz menadžmenta hotela Regent.

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su nakit, božićne i novogodišnje dekoracije, maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta, domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi, slatka), ručni radovi i suveniri i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića.

Sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro predstaviće se prazničnim delicijama: tradicionalnim božićnim kolačima, priganicama, toplom čokoladom, kuvanim vinom, kuvanom rakijom sa medom, čajevima i drugim toplim napitcima te slanim delikatesama poput potaža od bundeve, kobasicama i prženim giricama.

Ova već tradicionalna manifestacija predstavlja idealnu priliku za izbor unikatnog poklona za svoje najdraže.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije