22.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro upriličio čas kuvanja za učenike

Čas kuvanja u Regentu

U hotelu Regent Porto Montenegro u srijedu je upriličen čas kuvanja za drugu generaciju polaznika programa smjera “kuvar” JU Srednje mješovite škole “Mladost”.

Čas kuvanja za učenike prve godine je zamišljen kao podstrek i motivacija na početku školske godine.

“Sa velikim zadovoljstvom smo organizovali čas kuvanja za naše buduće kolege te je ideja da isti postane tradicija i jedan od elemenata saradnje koju već njegujemo sa SMŠ “Mladost”. Tokom par sati koliko su mladi kuvari bili sa nama učili su kako da spreme dva jela koja služimo u hotelu Regent. Recepturu smo im poklonili za uspomenu te se nadamo da ćemo brojne u budućnosti zvati svojim kolegama. Željeli smo da ovaj čas kuvanja ima jednu važnu simboliku – početak sa pet zvjezdica koji garantuje odličan profesinalni razvoj.” izjavila je ovom prilikom Žana Zeković, Direktorica ljudskih resursa hotela Regent.

“Zadovoljni smo činjenicom da njegujemo partnerstvo sa hotelom Regent. U sklopu saradnje deset učenika će odrađivati praksu u hotelu ove školske 2019/2020 godine te ovo smatramo idealnom sinergijom školskog programa i usavršavanja u praksi koje će biti izvedeno po najvećim svjetskim standardima, a u našem gradu.” – kazala je Jovanka Vujačić, direktorica škole.

Najčitanije